...The Marangiello Family Website
Presented by The Great God Emperor - Dan Marangiello
Stories, Games & Stuff

"Genius Test"

Author - Unknown
Contributor - Dan Marangiello

You have 3 minutes to complete this test...

  1. Do they have a 4th of July in England?

  2. How many Birthdays does the average Man have?

  3. Some months have 31 Days, How many have 28?

  4. How many outs are there in an Inning of Baseball?

  5. Can a Man in California marry his widow's sister?

  6. 30 divided by something and then add 10 = 70. What is the Answer?

  7. If there are 3 apples and you take away 2, How many do you have?

  8. A doctor gives you 3 pills telling you to take 1 every half hour.
    How many minutes would the pills last?

  9. A farmer has 17 sheep, and all but 9 die. How many are left?

  10. How many animals of each sex did Moses take on the Ark?

  11. A clerk in the Butcher shop is 5'10" tall, medium build. What does he weigh?
Go To The Answers...

Go To The Score Table...

























































Answers...

  1. Do they have a 4th of July in England?

    Answer: Of course they have a 4th of July. They also have a 5th, 6th, etc.

  2. How many Birthdays does the average Man have?

    Answer: One. How many times were you born?

  3. Some months have 31 Days, How many have 28?

    Answer: All 12 months have 28. They may have more, but they all have 28.

  4. How many outs are there in an Inning of Baseball?

    Answer: Six. 3 in the Top of the Inning and 3 in the Bottom.

  5. Can a Man in California marry his widow's sister?

    Answer: No. If a man has a widow, that means he's Dead.

  6. 30 divided by something and then add 10 = 70. What is the Answer?

    Answer: The Answer is 70. The Equation is 30 divided by a half, add 10.

  7. If there are 3 apples and you take away 2, How many do you have?

    Answer: Two. The apples you took away.

  8. A doctor gives you 3 pills telling you to take 1 every half hour.
    How many minutes would the pills last?

    Answer: 60 minutes. The medication might last longer, but not the pills.

  9. A farmer has 17 sheep, and all but 9 die. How many are left?

    Answer: Nine. If all but 9 die, those are the ones left.

  10. How many animals of each sex did Moses take on the Ark?

    Answer: None. Noah was the one with the Ark, not Moses.

  11. A clerk in the Butcher shop is 5'10" tall, medium build. What does he weigh?

    Answer: Meat. Clerks in Butcher shops ususally weigh meat.



Score Table...

Items CorrectCatagory
11Genius
10Intelligent
9Smart
8Normal
7Below Normal
6Dumb
5Idiot
Less than 5Shoot Yourself




Contact: TheGreatGodEmperor@Marangiello.com